لوگو طراحی سایت
Search
Close this search box.

با اصطلاحات سئو خارجی آشنا شوید | پارت 2

مطالب مفید

موضوعات اصلی ذکر شده در این صفحه

اصطلاحات سئو خارجی

در این مقاله به ادامه بررسی اصطلاحات سئو خارجی خواهیم پرداخت. اگر بخش قبلی را مطالعه نکرده اید حتما آن را مطالعه کنید و پس از آن این مقاله را بخوانید. همانطور که قبلا گفته ایم سئو خارجی در حقیقت مجموعه تکنیک هایی می باشد که ما در خارج از وبسایت خود برای بهینه سازی آن در موتور های جستجو انجام می دهیم. پیش زمینه یادگیری سئو خارجی ، به طور کلی سئو و بهینه سازی سایت ، و مهم ترین بخش آن آشنایی با اصطلاحات مرتبط می باشد تا بتوان کل مفهوم آن را درک کرد. پس تا انتهای مقاله همراه مجریان وب باشید.

بخش اول این مطلب را از اینجا مطالعه کنید : با اصطلاحات سئو خارجی آشنا شوید | پارت 1

 

8. پست مهمان (Guest Posting) از اصطلاحات مهم سئو خارجی

از دیگر اصطلاحات سئو خارجی پست مهمان است. همانطور که از نام آن مشخص است تولید و نشر محتوا در رابطه با خود در وبسایت دیگران را پست مهمان می‌گویند که کاربران وبسایت‌های دیگر با استفاده از بک‌لینکی که در محتوای خود استفاده می‌کنید، می‌توانند به سایت شما هدایت شوند. در واقع، استفاده از پست مهمان به نوعی استفاده از لینک‌سازی است. شاید با خود بگویید که پست مهمان به نوعی رپورتاژ آگهی است اما تفاوتی که پست مهمان با رپورتاژ آگهی دارد در این است که در محتوای این پست فارغ از تبلیغات و صرفاً کسب بک‌لینک، محتوایی ارزشمند و مناسب با مخاطبان تولید و منتشر می‌شود. بدون شک استفاده درست و اصولی از پست مهمان باعث ارتقا سئو خارجی وبسایت شما نسبت به سایر روش‌ها می‌شود.

 

 

پست مهمان (Guest Posting) از اصطلاحات مهم سئو خارجی

 

بیشتر بخوانید: طراحی سایت فروشگاهی

 

9. پنالتی گوگل (Google Penalty)

یکی از اصطلاحات قابل توجه در سئو خارجی پنالتی گوگل است که به طور کلی در مورد مجازاتی که گوگل برای برخی از وبسایت‌هایی که قوانین آن را رعایت نمی‌کنند در نظر می‌گیرد. در واقع، اگر ربات‌های و هوش مصنوعی گوگل متوجه استفاده وبسایت از تکنیک‌های کلاه سیاه است سریعاً آن را جریمه کرده و فرآیند پنالتی گوگل را اجرا می‌کند. پنالتی گوگل می‌تواند شامل حذف تمام صفحات وبسایت یا تعدادی از آن یا کاهش شدید رتبه سایت در موتورهای جستجو باشد.

 

10. پیوند یکتای کانونی (Canonical)

پیوند یکتای کانونی یا تگ کنونیکال از دیگر کدهای HTML است که برای پیوندهای یکتای دارای محتوای مشابه مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای استفاده از پیوند یکتای کانونی لازم است یک صفحه از وبسایت خود را به عنوان صفحه مرکزی انتخاب نمایید و سپس پیوند یکتای آن را در دیگر صفحات وب که محتوای مشابه با صفحه اصلی وب سایت شما دارند اضافه کنید. هدف از انجام این کار این است که به گوگل از این طریق اطلاع می‌دهید که از تکراری و مشابه بودن محتواها آگاه هستید و نباید به دلیل تکراری بودن محتوا وبسایت شما را جریمه کند.

 

 

پیوند یکتای کانونی (Canonical)

 

بیشتر بخوانید: طراحی سایت شرکتی

 

11.توضیحات متا (Meta Description)

اصطلاح توضیحات متا یا متا دیسکریپشن از دیگر اصطلاحات سئو خارجی است که از اهمیتی ویژه‌ای برخوردار است و در بسیاری از موارد مورد استفاده قرار می‌گیرد. در واقع، متا دیسکریپشن یکی از تگ‌هایی است که به بخش head فایل HTML اضافه می‌شود و خلاصه کوتاه و مختصری در مورد محتوای صفحه وب برای کاربران فراهم می‌کند که این نوع توضیحات در صفحات Serp نمایش داده می‌شود.

 

12. چگالی کلمه کلیدی (Keyword Density)

شاید به عنوان فردی که در حوزه گسترده سئو فعالیت می‌کند بارها اصطلاح چگالی کلمه کلیدی را شنیده باشید. چگالی کلمه کلیدی از نسبت تعداد دفعات تکرار کلمه کلیدی به تعداد کل کلمات یک متن محاسبه می‌شود. چندین قبل گوگل برای ارزیابی و سنجش اعتبار و کیفیت محتواهای تولید شده مبنی بر سئو از چگالی کلمه کلیدی استفاده کرده و در صد مشخصی برای آن مشخص می‌کرد. اما امروزه معیارهای تعیین کیفیت محتواها کمی متفاوت شده و نباید عدد و درصد مشخصی برای چگالی کلمات کلیدی در نظر گرفت و تنها به این مورد توجه کرد. رفتار و تجربه کاربران، استفاده از کلمات مترادف یا LSI و دیگر موارد به همان اندازه اهمیت پیدا کرده است.

همچنین بخوانید: انتخاب کلمه کلیدی مناسب برای سئو چه مراحلی دارد ؟

 

13. خزنده (Crawler)

کراولر یا خزنده‌ها، همان ربات‌های موتور جستجو هستند که در بخش‌های بالا توضیح داد شد و برای بررسی صفحات وبسایت شما به آن‌ها سر می‌زنند و اگر صفحه یا تغییرات جدیدی اضافه شده بود آن را به ایندکس گوگل اضافه می‌کنند.

 

14. دی ایندکس (DE-INDEX)

دی-ایندکس به معنای حذف یک صفحه از وب سایت از نتایج گوگل است. به معنای دیگر اگر شما یکی از صفحات خود را از وبسایت حذف کنید، یعنی کلیه اطلاعات آن را از دیتابیس گوگل یا هر موتور جستجوی دیگری حذف کرده‌اید و به اصطلاح تخصصی‌تر یعنی آن را دی-ایندکس کرده‌اید.

 

15. زبان CSS

از دیگر اصطلاحات مهم در سئو خارجی زبان CSS است که ممکن است نام این اصطلاح را زیاد شنیده باشید. زبان CSS به عنوان زبان زبان نشانه‌گذاری و مکمل زبان HTML شناخته می‎شود. به این دلیل که تمام صفحات ساخته شده توسط HTML با کمک زبان CSS رنگ و لعاب می‌گیرند. یادگیری این نوع زبان‌ها ساده است و لازم است به عنوان فرد سئو کار حتماً با این نوع زبان‌ها آشنایی داشته باشید.

 

16. سئوی محلی (Local SEO)

بسیاری سئو محلی را بخش کاملاً متفاوت و جداگانه از سئو خارجی می‌دانند، اما سئو محلی دارای چند فاکتور مهم و اصلی است که به طور مستقیم در سئو خارجی اثرگذار است. با توجه به گزارشات Hubspot حدود 46% از جستجوهای کاربران گوگل مربوط به ارائه خدمات یا یافتن محصولات در نزدیکی خود است. به این معنی که فرد برای خرید محصولات مورد نظر خود عبارت “فروشگاه‌های نزدیک و اطراف من” را جستجو کرده است. ازاین‌رو، افزودن آدرس و استفاده از گوگل مپ در ارتقا رتبه وب سایت شما بسیار اثرگذار است و اهمیت خاصی دارد.

 

17. سئو کلاه سفید (White Hat SEO) از اصطلاحات سئو خارجی

سئو کلاه سفید یکی از اساسی‌ترین اصطلاحات سئو خارجی است. سئو کلاه سفید به بیان ساده یعنی انجام و رعایت تمام ضوابط و قوانین سئو که موتور جستجوهای مختلفی مانند گوگل تعیین کرده است. در این صورت، وبسایت مورد نظر شما با نتایج خوب و بهینه‌ای همراه می‌شود.

همچنین بخوانید: روش های اثر بخش سئو کلاه سفید در سال 2023💡

 

سئو کلاه سفید (White Hat SEO)

 

 

بیشتر بخوانید: طراحی سایت اختصاصی

 

18. سئو کلاه سیاه (Black Hat SEO) از اصطلاحات سئو خارجی

یکی از اصطلاحات سئو خارجی که افراد فعال در حوزه سئو باید به آن توجه داشته باشند، اصطلاح سئو کلاه سیاه است که دقیقاً برعکس سئو کلاه سفید عمل می‌کند. در واقع، سئو کلاه سیاه به تمام تکنیک‌ها و روش‌هایی گفته می‌شود که کاملاً برخلاف قوانین تعیین شده از سوی موتور جستجوها است. برخی از سئو کارها و افراد مسلط به دنیای وب با استفاده از تکنیک‌های خاصی می‌توانند موتور جستجوها را فریب داده و به صفحات اول گوگل برسند. بنابراین، اگر شما به حوزه سئو علاقمند هستید و قصد فعالیت در این حوزه را دارید باید به تکنیک‌ها و روش‌هایی که از نظر موتور جستجوهای مختلف مانند گوگل منقضی شده و به نوعی سئو کلاه سیاه شناخته می‌شود آشنایی داشته باشید تا دچار مشکل نشوید.

همچنین بخوانید: چگونه و چرا سئو کلاه سیاه سایت شما را نابود می کند ؟

 

سئو کلاه سیاه (Black Hat SEO)

 

19. فریم ورک افزایش سرعت لود موبایل (AMP)

یکی از راهکارهای جدید و مورد توجه در سئو خارجی استفاده از تکنیک فریم ورک افزایش سرعت لود موبایل (AMP) است. در واقع، با AMP کردن وبسایت می‌توانید آن را برای نمایش بهتر در موبایل بهینه کنید. با این کار هر صفحه از وبسایت شما که از تکنیک AMP استفاده کند در دیتابیس گوگل ذخیره می‌شود. از این‌رو، کاربرانی که از تلفن همراه خود برای جستجو و بازدید از وبسایت‌های مختلف استفاده می‌کنند، این امکان را دارند تا به راحتی در کسری از ثانیه از وبسایت مورد نظر شما دیدن کنند. البته توجه داشته باشید که AMP کردن سایت در وردپرس به کمک افزونه‌ها انجام می‌شود.

 

نتیجه گیری

در این مقاله به بخش دیگری از اصطلاحات سئو خارجی پرداختیم. این سلسله مطالب یک تا یک بخش دیگر هم ادامه خواهد داشت و در سه پارت برای شما عزیزان جمع آوری می شود تا به طور کامل با اصطلاحات سئو خارجی آشنا شوید. امید است این مقاله برای شما همراهان همیشگی مجریان وب مفید بوده باشد. مجموعه ما ارائه دهنده تمای خدمات طراحی سایت ، سئو و بهینه سازی سایت می باشد که با بهترین قیمت و بالاترین کیفیت آن را به شما عزیزان ارائه می دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان مجموعه ما در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *