طراحی سایت فروشگاهی چه قواعدی دارد؟ مهمترین اصولی که در طراحی سایت فروشگاهی حرفه ای باید رعایت کرد چه مواردی هستند؟ ویژگیهای یک سایت فروشگاهی خوب چیست؟ سایت فروشگاهی شامل چه جزئیاتی می باشد؟ موارد استفاده از سایت فروشگاهی چیست؟ قیمت طراحی سایت فروشگاهی چقدر است؟ اینترنت و وبسایتها یکی از بهترین ابزارها برای صاحبین کسب و کار هستند تا با کمک آنها محصول و خدمات خود را به مشتریان معرفی کرده و به سود و درآمد برسند.
بیشتر افراد این روزها خرید اینترنتی را به خرید پردردسر حضوری ترجیح میدهند. در خرید اینترنتی نیازی نیست که زمانی را برای رفتن به فروشگاه و گشت و گذار در آن صرف کنید، کافی است یک ابزار قابل اتصال به اینترنت در دسترس داشته باشید تا به راحتی و از خانه، محل کار و هر جایی که باشید محصول مورد نظر خود را خریداری کنید. استقبال از خرید اینترنتی موجب افزایش روزافزون سایتهای فروشگاهی نیز شده است و امروزه بیشتر کسب و کارهایی که محصولی را به صورت حضوری به فروش میرسانند دارای یک فروشگاه اینترنتی هم هستند و بسیاری از کارها نیز صرفا با فروشگاه اینترنتی محصول خود را به مشتریان عرضه میکنند. به این منظور طراحی و راه اندازی سایت فروشگاهی در کنار فروشگاه اصلی یا خود به عنوان فروشگاه اصلی کاربرد دارد.
به راحتی و با هر دانشی می توانید وب سایت خود را بروزرسانی و مدیریت نمایید
در سایت های اختصاصی اصولا از ایده های خلاقانه و متفاوتی استفاده می شود که می تواند به رشد آن سایت کمک بسیار زیادی نماید.
وب سایت هایی که در مجریان وب طراحی می شوند همگی استاندارد بین المللی W3C را دارند
وب سایت فروشگاهی شما در تمام مرورگرها ، سایزهای مختلف مانیتورها، تبلت ، گوشی اندروید - ios سازگار خواهد بود.
امروزه گوگل سایت های با قالب آماده را تائید نمی کند و در نتیجه در جستو جایی ندارند. تمام پروژه های ما کدنویسی شده است
ظاهر سایت فروشگاهی شما با طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی حرفه ای کاملا منحصر به فرد است و مشابه دیگری نخواهد داشت.
طراحی سایت فروشگاهی به معنی طراحی سایتی با ویژگیهای یک فروشگاه اما در بستر اینترنت است. در یک فروشگاه محصولات با ویژگیها و مشخصات کامل به مشتریان ارائه میشوند، مشتری میتواند محصولات مختلف را مقایسه کند و در نهایت با پرداخت هزینه، محصول مورد نظر خود را خریداری کند. در سفارش طراحی سایت فروشگاه اینترنتی هم چنین فرآیندی وجود دارد. در این سایتها نیز مشتریان با مراجعه به دستهبندیهای مختلف میتوانند محصولات را مشاهده کرده، با کنار هم قرار دادن آنها در چند تگ آنها را مقایسه کنند و بعد از بررسی ویژگیهای قید شده برای محصول از طریق درگاه اینترنتی هزینه محصول مورد نظر خود را پرداخت کرده و در نهایت محصول را درب منزل یا در آدرس مورد نظر خود دریافت کنند.
با توجه به نقش تکنولوژی به خصوص اینترنت در دنیای امروز و وابستگی افراد جامعه به آن، کسب و کارهایی که در این بستر فعالیت میکنند، شانس موفقیت بیشتری دارند. در این میان کسب و کارهایی که محصول خود را از طریق سایت فروشگاهی عرضه میکنند علاوه بر موفقیت قطعی، مشتریان بیشتری داشته و فرآیند فروش محصول را نیز به شکل سادهتری انجام میدهند. سایت فروشگاهی، بهترین بستر اینترنتی عرضه محصولات است و مزایای زیادی دارد. از ویژگی های طراحی سایت فروشگاهی میتوان به امکان جذب مشتریان در تعداد بالاتر، امکان عرضه محصول مبتنی بر تقاضا، بینیاز کردن کسب و کار به اجاره یا خرید فضایی به عنوان فروشگاه، دسترسی 24 ساعته واقعی به فروشگاه، جلب اعتماد سادهتر مشتریان از طریق ارائه مجوزها، امکان فروش در محدوده جغرافیایی گستردهتر، کاهش هزینههای بازاریابی، تنوع ابزارهای تبلیغاتی و بسیاری موارد دیگر اشاره کرد.
در یک سایت فروشگاهی باید بدانید که مشتری، همیشه مشتری شما باقی میماند و این یکی از مهمترین مزایا و کاربردهای سایت فروشگاهی است. به عبارت دیگر تا زمانی که سایت فعال بوده و محصولات با کیفیتی را به مشتریان عرضه کند، مشتریان قدیمی خریدار ثابت فروشگاه خواهند بود و مشتریان جدید هم با هر تبلیغ یا معرفی توسط مشتریان قدیمی جذب سایت میشوند. در حالت عادی و در خرید و فروشهای حضوری، در صورتی که مشتری به محلی دورتر از فروشگاه شما نقل مکان کند، احتمال مراجعه مجدد او برای خرید کاهش پیدا میکند، در سایتهای فروشگاهی اما مشتری به هر جایی که نقل مکان یا سفر کند هم بسته به سیاستهای فروشنده امکان خرید محصولات فروشگاه را خواهد داشت.
در طراحی سایت فروشگاهی همانند دیگر سایتها اصولی وجود دارد که رعایت آنها در نهایت به داشتن سایتی با کیفیت و از هر نظر مناسب منجر میشود. رعایت اصول و المانها در طراحی وبسایت فروشگاهی اهمیت زیادی دارد. این اصول فرصت ایجاد برند را برای شما فراهم میکنند و در ارتباط بهتر کسب و کار شما با مشتریان نیز موثر هستند. اصول طراحی سایت فروشگاهی موارد زیادی را شامل میشوند که از مهمترین آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
مهمترین اصل در طراحی سایت فروشگاهی، طراحی ساده است. سایت فروشگاهی نیاز به طراحی عجیبی ندارد و هر چقدر محیط کاربری آن سادهتر و قابل درکتر باشد، خرید مشتری راحتتر انجام شده و احتمال فروش بیشتر میشود.
اصل بعدی طراحی سایتهای فروشگاهی اولویت قرار دادن برندسازی است. طبق این اصل برای مدیریت سایت فروشگاهی خود ابتدا باید برند و کسب و کار را به مشتری معرفی کنید و اعتماد او را جلب کنید و سپس به فروش محصول بپردازید.
در این اصل باید به جای تفکر مانند یک طراح حرفهای و پیچیده کردن روند طراحی، تفکر مثل مشتری داشته باشید و از دیدگاه بازدیدکنندگان سایت را بررسی کنید.
اصل مهم بعدی در طراحی سایت فروشگاهی استفاده از رنگ مناسب برای طراحی سایت است. رنگ در جذابیت بصری سایت تاثیر زیادی دارد و بیشتر واکنشهای مشتریان نیز به آن وابسته است. برای مثال اگر سایت شما پسزمینهای با رنگ خنثی و خستهکننده و آیتمهایی با رنگ روشن داشته باشد، شانس خرید کمتر میشود در حالیکه استفاده از رنگی مانند قرمز به عقیده کارشناسان تا 34 درصد شانس خرید را افزایش میدهد.
در یک سایت فروشگاهی مشتری از طریق تصاویر محصول را بررسی میکند، بنابراین استفاده از تصاویر با کیفیت را میتوان اصل مهم بعدی در چنین سایتهایی دانست. تصاویر باید واقعی، مرتبط با محصول از همه زوایا و با بهترین رنگ و کیفیت باشند.
هماناندازه که یک فروشگاه شلوغ باعث سردرگمی مشتریان در خرید میشود، سایتی که نظم درستی نداشته باشد هم به جای جذب، مشتریان را دفع میکند. بخشبندی سایت فروشگاهی برای دسترسی راحتتر به محصولات اهمیت زیادی دارد.
بیشتر مشتریان ترجیح میدهند که به جای شنیدن توضیحات فروشنده درباره نحوه خرید محصول با ویژگیهای آن آشنا شوند و این اصل در سایت فروشگاهی هم اهمیت دارد. اصلی بعدی در طراحی سایت فروشگاهی پرهیز از توضیح اضافه است. بهتر است به جای صحبت در مورد تاریخچه یک محصول، مستقیما در مورد جزئیات، متریال و مشخصات آن صحبت کنید.
فرآیند پرداخت آسان از دیگر مزایای سایتهای فروشگاهی است. صفحه پرداخت باید کامل، مشخص و دارای توضیحات مشخص باشد. بعد از پرداخت باید صفحهای برای تایید خرید مشتری وجود داشته باشد.
آخرین اصل طراحی سایت فروشگاهی که از اهمیت بسیار زیادی هم برخوردار است، ریسپانسیو کردن آن است. ریسپانسیو بودن سایت به معنی متناسب سازی سایت برای تلفن همراه است تا مشتری این امکان را داشته باشد که از طریق موبایل هم سایت را با همان نظم لپ تاپ یا کامپیوتر پیگیری کند.
اصول طراحی سایت فروشگاهی، مواردی ثابت هستند و در هر زمان که برای طراحی سایت فروشگاهی خود اقدام میکنید باید مطابق با آنها عمل کنید. در طراحی سایت فروشگاهی اما نکاتی هم وجود دارند که بسته به دوره و زمان طراحی سایت تغییر کرده و توجه به آنها کیفیت طراحی سایت را افزایش میدهد. در واقع این نکات به تناسب نوع فروشگاه و شرایط طراحی سایت آن ممکن است برای یک سایت در نظر گرفته شده و برای سایت دیگر مورد نیاز نباشند. در ادامه با برخی از مهمترین نکات طراحی سایت فروشگاهی آشنا خواهید شد.
یکی از نکاتی که در طراحی سایت فروشگاهی بهتر است به آن توجه کرد، انتخاب اسم سایت متناسب با فعالیت و زمینه کاری فروشگاه است. البته این موضوع اجبار نیست، به خصوص در سایتهایی که دارای شعبه حضوری هستند، امکان استفاده از نام فروشگاه برای دامنه سایت هم وجود دارد.
داشتن ظاهر گرافیکی جذاب یکی دیگر از نکاتی است که در طراحی سایت فروشگاهی باید به آن توجه کرد. البته در مورد این نکته باید به این موضوع هم دقت کرد که جذابیت ظاهر سایت مطابق با اصل سادگی باشد.
یکی از مهمترین نکاتی که در طراحی سایت فروشگاهی باید به آن توجه داشت و تاثیر زیادی در جذب مشتریان و افزایش احتمال خرید آنها دارد، سرعت بالا و خدماتدهی سریع سایت است. طبق عقیده کارشناسان، بهترین حالت باز شدن صفحات سایت فروشگاهی 4 ثانیه بعد از کلیک روی آنها است. دارا نبودن چنین خاصیتی موجب خستگی مشتریان از جستجو در سایت و ترک فروشگاه توسط آنها میشود.
در یک فروشگاه حضوری زمانی که مشتری محصول خود را پیدا نمیکند، به سراغ فروشنده رفته تا به او در پیدا کردن محصول کمک کند. در سایت فروشگاهی نیز باید چنین موضوعی در نظر گرفته شود و با اختصاص دادن یک نوار جستجو به مشتریانی که قادر به پیدا کردن محصول در دستهبندیها نیستند کمک شود تا به کالاهای مورد نظر خود دسترسی داشته باشند.
اعتمادسازی از دیگر نکاتی است که در طراحی سایت فروشگاهی باید به آن توجه کرد. برای این کار میتوان مجوزهای فروشگاه مانند اینماد یا نماد اعتماد الکترونیکی را در بخشی از سایت قرار داد، راههای تماس را به طور واضح در سایت مشخص کرد، دسترسی مشتریان به نظرات کاربران را فراهم کرد و در صورتی که سایت دارای مجوز فروشگاهی است آن را در توضیحات یا بخش درباره ما قرار داد.
طراحی وبلاگ یکی دیگر از نکاتی است که در سایتهای فروشگاهی اهمیت زیادی دارد. همانطور که گفته شد به عنوان یکی از اصول طراحی سایت فروشگاهی، باید از توضیح اضافه در بخش محصولات پرهیز کرد اما این توضیحات را میتوان به بخش وبلاگ سایت منتقل کرد. در وبلاگ میتوان تاریخچه یک محصول، نحوه استفاده از آن و بسیاری مطالب دیگر را برای مشتریان توضیح داد تا شانس خرید آنها از سایت شما بیشتر شود.
آشنایی با اصول و نکات مهم در طراحی سایت فروشگاهی روند انجام این کار را سادهتر میکند اما در نهایت برای داشتن بهترین سایت نیاز است که طراحی و اجرای آن توسط فرد یا تیمی حرفهای انجام شود، در این صورت اصول و نکات گفته شده در طراحی به درستی رعایت شده و سایت فروشگاهی با بهترین کیفیت و ویژگیها مطابق با نیاز مشتریان طراحی میشود. با گسترش وبسایت های فروشگاهی در دنیای امروز، بیشتر شرکتهای طراحی سایت و خدمات مرتبط، بخشی از فعالیت خود را به طراحی اینگونه سایتها اختصاص دادهاند. مجریان وب هم یکی از مجموعههایی است که خدمات متعددی در این زمینه به مشتریان خود ارائه میکند. از جمله خدمات مجریان در زمینه طراحی سایت فروشگاهی میتوان به طراحی حرفهای این سایتها به دو صورت طراحی سایت اختصاصی فروشگاهی حرفه ای و طراحی سایت فروشگاهی بدون کد نویسی اشاره کرد.
خدمات مجریان در زمینه طراحی سایت فروشگاهی مطابق با نظر مشتریان انجام میشود. قالب، رنگ و جزئیات سایت مانند فونت و دستهبندیها مطابق با نیاز و سلیقه مشتری طراحی میشوند. در مجموعه ما علاوه بر خدمات طراحی، خدمات مرتبط دیگر که به پیشرفت و ارتقای سایت فروشگاهی کمک میکنند هم به مشتریان ارائه میشود. از جمله این خدمات میتوان به خدمات تولید محتوا، خدمات سئو سایت و تبلیغات سایتهای طراحی شده به روشهای مختلف اشاره کرد. از نمونه طراحی سایت فروشگاهی حرفه ای مجموعه ما میتوان به فروشگاه اینترنتی ایران لوستر، سایت شرکتی فروشگاهی بهنام طب، جوپنزا، سینما باز، زرین سلامت، نگین پردازش و جواهرات یونیک اشاره کرد.
هزینه طراحی سایت فروشگاهی به عنوان یکی از مهمترین دغدغهها برای مشتریان آخرین موضوعی است که در مورد این سایتها به آن اشاره خواهیم کرد. هزینه طراحی وبسایت های فروشگاهی بسته به فاکتورهای مختلف، متفاوت است و هر کدام از جزئیاتی که در طراحی این سایتها وجود دارند، قیمت نهایی طراحی آنها را نیز مشخص میکنند. برای مثال به منظور طراحی و راه اندازی سایت فروشگاهی باید هاست، دامنه و قالب سایت را خریداری کرد که هر یک هزینهای جداگانه دارند. همچنین خدمات شرکت طراح مانند سئو، رسیدگی به امنیت سایت، تولید محتوا و تبلیغات هم در هزینه نهایی آن تاثیرگذار است.
طراحی سایت فروشگاهی به منظور ارتباط با تعداد مشتریان بالاتر نیاز مهم تمام کسب و کارهای امروزی است. به منظور داشتن یک سایت حرفهای برای فروشگاه محصول و طراحی سایتی که از هر نظر مناسب باشد، اصول و نکاتی وجود دارد که در این مطلب به مهمترین آنها اشاره شد. همانطور که گفته شد برای داشتن یک طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی حرفه ای ، پیدا کردن بهترین متخصص در زمینه طراحی و مدیریت سایت اهمیت زیادی دارد که مجموعه مجریان وب با برخورداری از تیمی حرفهای از کارشناسان طراحی سایت، یکی از آنها است. برای استفاده از خدمات مجموعه ما و دریافت مشاوره و راهنمایی رایگان از کارشناسان جهت ثبت سفارش طراحی سایت و خدمات مرتبط میتوانید از طریق راههای ارتباطی موجود در سایت با ما در تماس باشید.
با توجه به اینکه امروزه بیشتر افراد جستجو در سایتها را با موبایل انجام میدهند، ریسپانسیو بودن سایت فروشگاهی کمک میکند که مشتریان از طریق موبایل هم امکان خرید و دسترسی به بخشهای مختلف سایت مانند رایانه را داشته باشند.
جذابیت ظاهری سایت، اعتمادسازی در آن، سرعت بالای سایت، طراحی وبلاگ برای سایت و قرار دادن نوار جستجو در سایت از مهمترین نکات طراحی سایت فروشگاهی هستند.
استفاده از نماد اعتماد الکترونیکی یا اینماد، داشتن بخش تماس با ما و درباره ما از بهترین روشهای اعتمادسازی در مشتریان سایتهای فروشگاهی هستند.
عوامل مختلفی در تعیین هزینه طراحی سایت فروشگاهی دخیل هستند که از جمله آنها میتوان به قیمت هاست، دامنه، قالب سایت، افزونهها و خدمات مدیریتی آن اشاره کرد.
شرکت طراحی سایت مجریان وب ، فعالیت خود را از سال 1380 به صورت تخصصی آغاز نمود و در بخش وب سایت و خدمات وب سایت توانسته 98% رضایت مشتریان خود را کسب نمایید.