لوگو طراحی سایت
Search
Close this search box.

صفحه 404 [قاتل سئو سایت] چیست ؟ و چگونه باید مدیریتشان کرد ؟ 👀

مطالب مفید

موضوعات اصلی ذکر شده در این صفحه

صفحه 404 چیست ؟   

صفحه 404 چیست ؟ با گسترش روز افزون دنیای وب و افزوده شدن میلیون ها کاربر به ان ممکن است که وب سایت ها دچار خطا یا ارور شوند . یکی از انواع این ارور ها خطای 404 یا صفحه 404 است . این خطای سایت برخلاف دیگر خطاها صرفا بخاطر اشتباه طراحان سایت و مدیران ان ها به وجود نمی اید بلکه ممکن است خود کاربر دچار این خطای سایت شود مثلا کاربر اشتباهی ادرسی را در مرور گر وارد می کند در این صورت ممکن است با صفحه 404 رو به رو شود یا مثلا غلط املایی داشته باشند . به صفحه 404 قاتل سئو سایت گفته می شود که باید برای رفع این ارور از روی سایت خیلی سریع اقدام کنید . زمانی ممکن است درخواستی به سرور اصلی فرستاده شود ، و  سرور اصلی نتواند  پاسخی خوبی به آن درخواست بفرستد ،  صفحه 404 زمانی ایجاد می شود ،  که کاربر آدرس خاص و مشخصی را در نوار آدرس مرورگر  سیستم خودش تایپ کند  ولی پاسخ درست و صفحه ای برای آن  در سایت وجود نداشته باشد وجود نداشته باشد ایجاد می شود. صفحه  404 مشخص می کند که برای این صفحه  مورد نظر پاسخی بر روی سایت وجود ندارد و در این زمان است که ربات های موتور جستجو متوجه می شوند که این صفحه دیگردر وب سایت  وجود ندارد و آن را از لیست خود خارج می کنند. در این زمان کد هایی برای ربات های موتور جستجو فرستاده می شود که به این کد ها HTTP response codes می گویند . این کد ها دارای عدد هستند و از 100 شروع شده و به 599 ختم می شود . برای هر کدام از این کد ها یک معنا وجود دارد تا ربات ها بتوانند ان ها را شناسایی کنند . که یکی از این خطا ها صفحه 404 است . صفحه 404 در هر مروگر به شکل های تفاوتی وجود دارد مثلا به شکل page not found.

 

 

چرا روی هر وب سایت باید صفحه 404 وجود داشته باشد ؟

در مقاله طراحی سایت چیست و عوامل تاثیر گذار در طراحی سایت حرفه ای درباره ویژگی های یک سایت خوب گفتیم و حالا لازم است که بگوییم صفحه 404 چیست و اگربرای وب سایت ما صفحه ای برای نشان دادن خطا به کاربر در صورتی که برای چیزی که در نوار جستجو تایپ کرده  وجود نداشته باشد و در سایت عدم وجود صفحه ای که کاربر به دنبال آن بوده است وجود نداشته باشد، فقط با یک پیام خطا  می توان ان را به کاربر نشان داد .  وجود صفحه 404  در وب سایت ها برای این است  که کاربران در صورتی که نتوانند صفحه مورد  نظر خود را پیدا کنند ، بتوانند به صفحه اول سایت و یا همان  صفحه ای که نوار جستجوی سایت است  بروند . کاربران  در هر سایتی که به ان مراجعه می کنند  از مدیران ان سایت انتظار دارند که اگر  آدرس سایتی  را اشتباه تایپ کنند  و غلط املایی دارند یا ان ادرس را به صورت خودکار تصحیح کنند یا پیامی برای ان ها ارسال شود که بتوانند به صفحه قبل باز گردند . تا بتوانند دوباره ادرس سایت مورد نظر را تایپ کنند .از طرفی هم ربات ها می توانند بفهمند که کدام صفحه حذف شده است تا ان را از لیست خارج کنند .  حذف شدن شدن صفحات ، لینک ها و لینکهای خارجی  یا ویروسی که رقبای سایت ما می توانند ان را به قصد وارد سایت ما کنند  ، صفحه 404 باید در هر سایتی وجود داشته باشد  .  یکی از اشتباهات رایج در طراحی سایت، مربوط به صفحه 404 می باشد. موضوع اصلی در صفحه 404 لینک های شکسته و ویروسی است . چه زمانی لینک ها شکسته می شوند ؟ وقتی شما ک صفحه از وب سایت را حذف می کنید ، اما لینک های مرتبط با ان ادرس را در سایت خود نگه می دارید ، این لینک ها به صورت لینک های شکسته در می ایند . گوگل برای وجود لینک های شکسته قدرت سایت مورد نظر را کاهش می دهد و این نکته باعث می شود کاربران از سایت شما نارضایتی پیدا کنند و این سئو سایت شما را کاهش می دهد  اگر سایت شما از بهترین سایت ها بوده باشد با ورود کاربر و مواجهه شدن ان با ارور های مختل و کم بودن سرعت به خروج از سایت اقدام می کند و به همین منوال است که نرخ پرش سایت شما زیاد می شود. برای رفع این موضوع باید همه ی لینک های شکسته را در از سایت خود حذف کنید .

 

 

ویژگی های صفحه 404 چیست ؟ 

در طراحی سایت خود در نظر داشته باشید که هر سایت برای صفحه 404 خود استراتژی های زیاد و مختلفی را امتحان می کند . برخی از سایت ها که دچار خطای 404 شده ان سعی دارند که اگر صفحه 404 برای سایت ان ها رخ داد و با لینک های شکسته مواجه شدند برای کاهش برش کاربران از جمله هایی استفاده کنند که کاربران متوجه نشوند که این سایت خراب شده است و بعد از چن روز دوباره به این سایت سر بزنند . ان ها از جلاتی مانند ( ما این سایت را عمدا خراب کرده ایم )   این کار باعث می شود که کنجکاوی کاربران را به کار بگیرند و کاربر وب سایت دوباره به سایت سر بزند که ببیند ایا سایت به روال قبل بازگشته یا خیر . بعضی از صاحبان سایت استراتژی های دیگری نیز به کار می گیرند .

1 ) وقتی کاربران با صفحه 404 مواجهه می شوند امکان این که از ان صفحه به صفحه قبل باز گردند فراهم می شود تا بتوان دوباره در نوار جستجوی مرور گر صفحه ای دلخواه تایپ کرد تا کربران بتوانند به صفحات دلخواه خود بروند .

 

2 ) بازگشت به صفحه اصلی سایت : با این استراتژی ها که توسط سایت های بزرگ انجام می شود تا از دل سرد کردن کاربران از سایت مورد نظر کم کنند.از طرفی کاربران هم می توانند صفحه 404 را رفع کنند .با اشکالات جزئی که از سمت کاربران رخ می دهد مانند قطعی اینترنت سایت با خطای 404 مواجه می شود و افراد در این مواقع می توانند ایترنت را روشن کرده و دوباره سایت را به روز رسانی کنند . برای این کار فقط کافی است که دکمه اف5 را درصفحه کلید خود فشار دهند. صاحبان سایت می توانند با سرچ در بخش کنسول در قسمت امار صفحه 404 سایت خود را پیدا کنند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *