راه اندازی فروشگاه اینترنتی چگونه می باشد؟ اگر شما هم به تازگی تصمیم دارید یک فروشگاه اینترنتی برای کسب و کار خود راه اندازی کنید و به این روش، رشد چشم گیری به کسب و کار و فروش خود هدیه کنید، در این مقاله همراه ما باشید.
تا پایان این مطلب، سعی داریم نکات مهم و کلیدی لازم و اساسی برای راه اندازی یک وب سایت فروشگاهی را به شما معرفی کنیم و در نهایت به این سوال پاسخ دهیم که:
«چگونه یک وب سایت فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنیم؟»
توجیه فروش اینترنتی و فروشگاه های اینترنتی
دنیای امروز همه روزه در حرکت رو به جلوست و یکی از دستاورد های این حرکت پیشی گرفتن و محبوب تر شدن همه روزهی فروش و معامله های اینترنتی است.
در دنیای مدرن افراد محدود به محل زندگی خود نیستند و در نتیجه آن برای کسب خدمات بهتر و با کیفیت تر به دنبال جستجو در فضای اینترنت و اتصال به همه نقاط جهان میروند.
تصور کنید شما در یک موقعیت جغرافیایی یک فروشگاه دارید که میلیون یا حتی رقم های میلیاردی صرف افتتاح این فروشگاه کرده اید.
در صورتی که این فروشگاه در شهری بزرگ واقع شود نهایتا و در خوشبینانه ترین حالت به اندازه 10 درصد جمعیت این شهر مشتری بالقوه خواهید داشت که برای خرید از شما باید وقتشان را پشت ترافیک تلف کنند و شما به اندازه فضای خود میتوانید تنوع و حق انتخاب در اختیار این افراد قرار دهید.
در صورتی که یک فروشگاه اینترنتی میتواند با میلیون ها کاربر در تعامل باشد، راحتی خرید را برای مشتریان فراهم آورد و به هر اندازه که نیاز باشد تنوع کالا را تامین کند و همچنین نظرات دیگر خریداران
را به اشتراک بگذارد. شما خودتان را جای مشتری بگذارید.
کدام را انتخاب خواهید کرد؟
در ادامه، به چگونگی ساختن یک فروشگاه اینترنتی خواهیم پرداخت.
چگونگی ساختن یک فروشگاه اینترنتی
در ادامه مقاله به برسی مواردی میپردازیم که قبل از هر کاری باید توجه ویژه ای به این موارد داشته باشید چرا که آینده کسب و کار شما به این فاکتور ها وابسته است.
محصول خود را به درستی تعریف کنید
برای تعریف کردن محصول میتوانید به این سوال ها جواب بدهید تا از بازدهی محصول خود برای فروش اینترنتی مطلع شوید:
- آیا محصول من یک کالای فیزیکی است یا دانلودی؟
- آیا محصول نیاز به گارانتی یا پشتیبانی دارد؟
- مشتریان و بازار هدف من چه کسانی هستند و آیا پتانسیل خرید اینترنتی دارند؟
- چه موانع قانونی برای عرضه این محصول وجود دارد؟
- آیا شما نیازمند تنوع کالا هستید یا قصد مانوور روی اقلام به خصوصی دارید؟
- در صورت نیاز چه مشکلاتی در انبار داری این محصول داریم؟
حتی شما میتوانید قبل از ایجاد فروشگاه محصول خود را در یکی از وبسایت های مشارکتی مثل دیجی کالا قرار دهید و بازخورد محصول را مقایسه کنید و از استراتژی های رقبا آگاه شوید.
بعد از انجام این مراحل سعی کنید ایده خود را گسترش دهید.
روی نقطه ضعف ها و نقطه قوت های محصولات خود کارکنید.
یک ویژگی متمایز کننده نسبت به رقبا پیدا کنید (به طور مثال تولید مقاله در وبسایت یا اشانتیون یا قیمت مناسبتر و…)
انتخاب اسم برای فروشگاه اینترنتی
خب به نظر تا اینجا برای دست به کار شدن آماده شده اید. تبریک!
برای انتخاب اسم فروشگاه باید تعدادی اسم پیشنهادی داشته باشید چرا که کوتاه بودن و ساده بودن دامنه شما بسیار مهم است و معمولا دامنه هایی از این قبیل قبلا ثبت شده اند.
سعی کنید اسمی معنادار، مرتبط و خوش آهنگ باشد. اهمیت انتخاب نام را دست کم نگیرید.
شما نیاز به برند سازی دارید و در اولین قدم باید اسم فروشگاه شما در ذهن مخاطب با اثری مثبت، ماندگار شود.
پس توصیه میکنیم حتما زمان بیشتری صرف فکر کردن کنید و دنبال ایده ای جذاب باشید.
بعد از انتخاب چند اسم میتوانید دامنه های آزاد برای اسم هارا در فروشگاه های دامنه جستجو و انتخاب کنید.
انتخاب یک شرکت طراحی وب سایت فروشگاهی معتبر
در صورتی که تخصصی در حوضه طراحی وب دارید که چه بهتر، اگر نه میتوانید از شرکت ها و افرادی که خدمات طراحی وبسایت ارائه میکنند، کمک بگیرید.
طراحان، وبسایتی بر اساس سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس برای شما خواهند ساخت و پس از طراحی آموزش مدیریت وبسایت را به شما خواهند داد تا شما توان مدیریت وبسایت را داشته باشید.
در این صورت شما باید مقداری دقت به خرج بدهید و انتظاری که از وبسایت دارید برای طراح روشن کنید.
انتخاب هاستینگ وبسایت فروشگاهی
شما در این مرحله باید هاست یا میزبان برای وبسایت خود انتخاب کنید. در این خصوص حتما و حتما تحقیق زیاد را به کار بگیرید هاستینگ شما بسیار مهم است.
چرا که یکی از اولین ارکان سئو سرعت وبسایت است و این المان 80 درصد به هاستینگ شما مربوط است.
پس اگر میخواهید وبسایتتان در صفحه اول حضور داشته باشد اولین قدم انتخاب هاست مطمئن است.
نکاتی که در انتخاب هاست باید توجه شود گذشته از مساله سرعت، پشتیبانی و خدمات جانبی است. و توجه داشته باشید گران قیمت بودن هاست دلیل بر کیفیت هاست نیست.
مجوز های قانونی
مجوز های قانونی مورد نیاز محصول و هچنین اینماد را دریافت کنید.
گذشته از کاهش ریسک فعالیت شما این کار باعث اعتماد مشتری به وبسایت شما خواهد شد تا مشتری نسبت به خرید اقدام کند.
درگاه های بانکی برای فروشگاه اینترنتی
در صورتی که وبسایت شما موفق به کسب اینماد گشته میتوانید از درگاه مستقیم بانکی برای صفحه پرداخت خود استفاده کنید که مستلزم عقد قرارداد و همچنین طی مراحل حقوقی است.
در غیر اینصورت میتوانید در درگاه های واسط استفاده کنید که معمولا درصد بسیار کمی از معامله را به صورت کارمزد کسر میکنند و مزیتی که دارند این است که نیازی به دریافت اینماد ندارند و تا کنون مشکلاتی بسیار اندک در این سیستم های پرداخت پیش آمده که خود جای تشویق دارد.
فراموش نکنید گرفتن و نمایش اینماد در وبسایت به دلیل تبلیغات های تلوزیونی وزارت ارتباطات تاثیر زیادی بر اعتماد مشتری دارد.
هیچ شکی نیست که حرکت به سوی فروش اینترنتی و آنلاین حرکتی رو به جلو و سود آور است و تمامی شرکت های بزرگ از این فضا استفاده میکنند.
این در حالیست که هزینه ساخت یک فروشگاه اینترنتی که میتواند میلیون ها بازدید داشته باشد به اندازه یک دهم یک فروشگاه سنتی نیست که محدود به یک موقعیت جغرافیایی است.
پس اگر فکر میکنید امکان فروش اینترنتی را دارید این فرصت را از دست ندهید!