لوگو طراحی سایت
Search
Close this search box.

11 نکته ساده و مهم برای امنیت سایت !

مطالب مفید

موضوعات اصلی ذکر شده در این صفحه

چند نکته برای امنیت سایت

ما چند نکته برای امنیت سایت را از متخصصان جمع آوری کرده ایم که باید در نظر داشته باشید.

امنیت سایت چیزی است که مردم و شرکت ها، با هر اندازه ای نمی توانند نادیده بگیرند و ماموریت ما این است که آن را به اندازه قفل درهای خانه ابتدایی کنیم.

ممکن است مردم فکر نکنند که وب سایت آنها می تواند هدف هکرها باشد، اما این اتفاق همیشه و هر روز رخ می دهد.

آمار می گوید که به طور متوسط ​​هر 39 ثانیه یک حمله در وب رخ می دهد و به طور متوسط ​​30000 وب سایت جدید در هر روز هک می شوند.

از نظر آماری، یک وب سایت کسب و کار کوچک معمولی حدود 50 بار در روز مورد حمله قرار می گیرد.

این مقدار زیادی است، و به همین دلیل است که شما باید زمان خود را برای اطمینان از امنیت سایت خود صرف کنید.

اگر یک روز روی آنها کار کنید، این نکات امنیتی وب سایت می تواند تفاوت بزرگی ایجاد کند.

 

1.ابزارهای مدیریت رمز عبور

برای امنیت سایت با ابزارهای مدیریت رمز عبور شروع کنید.

اطمینان حاصل کنید که برای هر حساب رمز عبور متفاوتی دارید تا زمانی که یکی از آنها در معرض خطر قرار می گیرد، یک مهاجم شرور نتواند به همه حساب های شما دسترسی داشته باشد.

به مدیر رمز عبور خود اجازه دهید یک رمز عبور قوی برای شما محاسبه کند تا هک کردن آنها بسیار سخت باشد. و البته – تا جایی که می توانید از احراز هویت دو مرحله ای استفاده کنید.

 

2.یک ارائه دهنده هاست خوب انتخاب کنید

یک ارائه دهنده هاست خوب برای وب سایت خود انتخاب کنید. گاهی اوقات وب سایت شما می تواند ایمن باشد، اما اگر میزبان هدف قرار گیرد و امنیت آنها پایین باشد، می تواند وب سایت شما را نیز در معرض خطر قرار دهد.

اگر به اندازه کافی برای ایجاد یک محیط فنی خوب برای سایت اعتماد ندارید، ارائه دهندگان هاست مدیریت شده را امتحان کنید.

هاست های قدرتمند و با کیفیت از ابزارها و سخت افزارهایی بهره می برند که نفوذ به آنها بسیار سخت تر از هاست های عمدتا اشتراکی سطح پایین است.

 

3.از چندین سایت در یک سرور خودداری کنید

از اجرای چندین سایت روی یک سرور خودداری کنید. همچنین به جای استفاده از پیشوندهای مختلف، برای هر سایت یک پایگاه داده جداگانه ایجاد کنید.

این به شما کمک می کند تا سایت ها را ایزوله نگه دارید و در صورت هک شدن یکی از آنها در پول شما صرفه جویی خواهد کرد.

 

4.پشتیبان گیری منظم

به طور منظم از وب سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. برخی از ارائه دهندگان هاست این کار را برای شما انجام می دهند، اما مهم نیست که وب سایت شما چقدر امن است، همیشه جایی برای بهبود وجود دارد.

در پایان روز، نگه داشتن یک نسخه پشتیبان خارج از سایت در جایی دیگر، شاید بهترین روش برای امنیت سایت  بدون توجه به آنچه اتفاق می افتد باشد.

 

5.دیتابیس را از سرور فایل جدا کنید

دیتابیس را از سرور فایل جدا کنید. کارشناسان توصیه می کنند برای امنیت بهتر وب سایت، از وب سرورها و سرورهای پایگاه داده جداگانه نگهداری کنید.

اگرچه ممکن است این هزینه برای سازمان های کوچک گران باشد، اما زمانی که مجبور به رسیدگی به اعتبار مشتری و سایر داده ها هستید، منطقی است.

 

6.از HTTPS/TLS برای رمزگذاری داده ها استفاده کنید

از HTTPS/TLS برای رمزگذاری داده ها استفاده کنید. دلایل بیش از امنیت سایت در آن وجود دارد، اما حفظ امنیت اطلاعات بازدیدکنندگان/مشتریان باید اولویت شماره یک شما باشد.

 

7.با پیش فرض ها پخش زنده نشوید

تغییر نام کاربری ادمین – در طول نصب وردپرس، جوملا یا سایر سیستم های مدیریت محتوا، هرگز نباید “admin” را به عنوان نام کاربری برای حساب مدیر اصلی خود انتخاب کنید. همچنین، ویرایش فایل در داخل CMS را ممنوع کنید.

 

8.ویژگی هایی را که استفاده نمی کنید غیرفعال کنید

ویژگی هایی را که استفاده نمی کنید غیرفعال کنید. به عنوان مثال: اگر از آنها سود نمی برید، ثبت نام ها و نظرات را در وب سایت خود غیرفعال کنید.

تمام افزونه‌ها و تم‌هایی را که برای عملکرد وب‌سایت شما حیاتی نیستند (به ویژه آنهایی که غیرفعال یا غیرفعال هستند) حذف کنید.

 

9.مطمئن شوید که می دانید چه خبر است

مطمئن شوید که می دانید در وب سایت شما چه می گذرد. به احتمال زیاد شما هر روز از سایت خود بازدید نمی کنید. هنگامی که سایت شما تغییرات غیرمنتظره ای در محتوای سایت شما دارد، از نظارت بر زمان استفاده استفاده کنید و هشدارها را تنظیم کنید.برای محافظت از وب سایت طراحی شده با وردپرس مرتباً بررسی کنید که آیا سایت در لیست سیاهی که نشان دهنده یک حادثه از دست رفته است، فهرست شده است یا خیر.

 

10.همیشه به‌طور مرتب به‌روزرسانی/پچ کنید

همیشه به طور منظم پچ کنید. بدانید که وب سایت شما چه نرم افزاری را اجرا می کند، به طور مرتب بررسی کنید که آیا آسیب پذیری جدیدی در هر یک از نرم افزارهای شما وجود دارد یا خیر، و همیشه آنها را در اسرع وقت به روز رسانی/پچ کنید.اگر CMS شما پشتیبانی می کند، به روز رسانی خودکار را در وب سایت خود فعال کنید

 

11.لایه های امنیتی در اطراف سایت خود ایجاد کنید

لایه های امنیتی در اطراف سایت خود ایجاد کنید. همانطور که قبل از خروج از خانه درهای خود را قفل می کنید و قبل از مرور وب، نرم افزار آنتی ویروس را بر روی رایانه رومیزی خود نصب می کنید، باید یک سیستم امنیتی نیز داشته باشید تا به عنوان اولین خط دفاعی وب سایت شما در برابر حملات هک عمل کند و امنیت سایت شما را بالا ببرد.

در مورد سایت‌های وردپرس، محافظت از آسیب‌پذیری افزونه‌ها بسیار مهم است، زیرا ۹۸ درصد از آسیب‌پذیری‌های وردپرس مربوط به افزونه‌ها است.

 

دو توصیه مهم برای ایمن ماندن از آسیب‌پذیری افزونه‌ها این است که سایت‌های خود را با یک فایروال برنامه تحت وب مدیریت شده در برنامه محافظت کنید

فایروال برنامه وب اولین خط دفاعی است.

آیا در مورد این نکات امنیتی وب سایت به کمک نیاز دارید؟

همه ما موافق هستیم – برای دستیابی به موفقیت در دنیای امروز، حفظ حضور آنلاین ضروری است، اما حفظ آن نیز به همان اندازه مهم است. امروزه سرمایه گذاری در امنیت سایت بیش از حد مهم است.این چند نکته امنیتی وب سایت از کارشناسان، محل خوبی برای شروع است، اما اگر به کمک نیاز دارید، دریغ نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *